Hatékony és gyors segítség a munkaerő közvetítésben

Az üzleti élet szereplőinek egyik legnagyobb kihívása a változó körülményekhez való alkalmazkodás. A Jobtain Kft. egy közel 20 éve sikeresen működő magyar minősitetett munkaerő kölcsönző és közvetítő vállalat, amely lehetővé teszi a rugalmas alkalmazkodást a munkaerőhiánnyal küzdő cégek számára. Az általuk biztosított dolgozók magas szintű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek. A vállalkozás célja az, hogy találkozzanak egymással a munkaerőhiánnyal küzdő cégek és a dolgozni vágyó munkavállalók, és hogy ezt a találkozást napi szinten megvalósítsák.

Ha Önnek szüksége van rugalmas és megbízható munkaerőre, akkor érdemes felvenni velük a kapcsolatot. Szolgáltatásaik közé tartozik a munkavállalók biztosítása Magyarországról, Erdélyből és Ukrajnából is. Az általuk biztosított munkaerővel Ön nem csak a létszámban növekedhet, hanem azt a lehetőséget is megkapja, hogy a legmegfelelőbb jelölteket saját állományába vegye át.

A Jobtain-t a több évtizedes HR tapasztalat és az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelő szervezett működés teszi kiemelkedővé. Ezenkívül törekszik arra, hogy mindig lépést tartsunk a változásokkal, fejlesszenés fejlődjön, és ennek köszönhetően segítik az ügyfeleiket a munkaerőhiány okozta helyzetek megoldásában.

Related Posts