Mi történik, ha valaki megtudja, hogy halálos beteg?

Amikor valaki megtudja, hogy halálos beteg, akkor nagyon nehéz szembenézni azzal a ténnyel, hogy valóságossá válik az a dolog, amitől talán mind szüntelenül félünk életünk során.

Fájdalmas szembesülni ezzel az embernek saját maga miatt is, és a szerettei miatt is. Hiszen ez egy olyan helyzet, amelyről nagyon nehéz beszélni mind a betegnek, mind pedig a hozzá közel álló embereknek. Pontosan erről próbál beszélni Karafiáth Orsolya Egymás könyve. Ha valaki megtudja, hogy halálos beteg, sokszor azzal a váratlan és kínzó tapasztalattal is meg kell küzdenie, hogy a barátok hirtelen elmaradoznak. Bármilyen kegyetlen és lehangoló is ez, éppenséggel emberi: nagy bátorság kell ahhoz, hogy a másik elmúlását végigkísérve szembenézzünk saját elmúlásunkkal.

A Szirén szerzőjének legújabb regénye bátor könyv egy ilyen bátor kapcsolatról a halál árnyékában, valamint madarakról, szerelmekről, Tomról és Jerryről és Bowie-ról és Jackóról és a tengerről; felkavaró hullámvasút az éjszakába, ami személyességével, humorával és életszeretetével muníciót adhat mindazoknak, akik még csak keresik magukban ezt a bátorságot.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük