Miért érdemes pszichológushoz fordulni?

A sportpszichológusnál gyakran felmerülő területek: sportágválasztás, teljesítményszorongás, versenyszorongás, koncentrációs kihívások, motiváció fenntartása, kommunikációs problémák edzővel, vagy csapat társak között, fizikai sérülések, sport és magánélet harmonizálása, sportkarrier lezárása.

A feltett kérdéseinkre, problémáinkra igyekszik választ találni Bajnai Nóra, második kerületi pszichológus. Személyre szabott, mentális, pszichés fejlesztés amatőr és élsportolók részére egyaránt. Segítségnyújtás a kitűzött célok elérésében. Bajnai Nóra pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szerezte meg 2013-ban. Az egyetem eleje óta tudatosan készült a pszichológus szakmára. Sok időt és energiát fektetett abba, hogy az elméleti tanulmányok és a kutatómunka mellett releváns, gyakorlati szakmai tapasztalatot szerezzen klinikai, ill. gyermekvédelmi területeken is.

Munkájával párhuzamosan 2013-tól szakpszichológus képzésben vett részt, és 2015. nyarán sportszakpszichológus diplomát szerezett.

Related Posts