Mikor nyújt hathatós segítséget egy munkaerő-kölcsönző cég?

Változó világunk gyakran bizonytalan gazdasági háttere nagy teher ró a munkáltatókra. Egy vállalat sikeres működése nagyon sok tényezőn múlik. Közülük is az egyik legfontosabb a megfelelő humán erőforrás megléte. Megfelelő alatt legtöbbször létszámbeli tényezőket és a dolgozók minőségi munkavégzését értjük.

Akár rendelkezik a munkaadó cég HR részleggel, akár nem, akadhatnak olyan munkafelvételi helyzetek, amikor a késlekedés a cég létét is fenyegeti. Egy-egy nagyobb megrendeléskor nincs elegendő munkaerő a feladatok elvégzésére? Idény munka vagy kampány szerű nagyobb projektekre kellene egyszerre több dolgozó? Esetleg létszámstop van érvényben, mégis munkaerő hiány lépett fel a cégnél? A fentiek esetére van megoldás.

Egy munkaerő-kölcsönző cég profi csapata minden felmerülő HR problémára tud megoldást kínálni. A gyors és hatékony toborzás mellett a tömeges beléptetések adminisztrációját is átvállalják. Az összes hatályos munkaügyi szabály betartása mellett nyújtanak támogatást minden megrendelőjük számára.

Related Posts