Minden, amire szükségünk lehet a megfelelően működő nyílászárókhoz

A Te Ablakod nyílászárók kivitelezésével foglalkozik, így számos olyan problémával kapcsolatban kereshetjük fel őket, amelyek ablakokhoz vagy ajtókhoz kötődnek.

A díjmentes tanácsadás során a szakmai tapasztalatuk segítségével akár személyesen üzletükben, akár elektronikus levelezés formájában is segítenek az ügyfeleknek. A nyílászáró csere igény esetén díjmentesen vállalják a helyszíni felmérést, amikor a méretek felvétele mellett szakmai tanácsokat adnak az esetlegesen szükséges kiegészítő termékekről és a várható visszajavítási munkák szükségességéről is.

A cég vállalja a műanyag ajtó beállítás elvégzését és a meghibásodott alkatrészek mielőbbi cseréjét. Ezt a garancia időn belül díjmentesen, utána előzetes árajánlat alapján végezik el. Az évek múlásával a poliuretán hab szigetelő képessége romlik, mert a nedvesség hatására szerkezete megváltozik. Ennek elkerülése érdekében fejlesztették ki a azt a technológiát, mely során belülre párazáró, kívülre pedig páraáteresztő anyag kerül a szigetelőhab felületére.

Related Posts