A természet szívében található Dobogókő alig egy órányi autózásra fekszik Budapesttől a festői szépségű Pilisben. Ilyenkor télen is alkalmas kirándulásra, felfedezésére az erdő, és élvezhetjük az energiaközpont feltöltő hatását. Kedvenc túránk itt a Rám-szakadék bejárása, mely akár nagyobb gyerekkel is kivitelezhető. Aki szeretne itt megszállni és pár nap alatt bejárni a környéket, körtúrákat tenni, annak többféle szálláslehetőséget kínálnak.

Itt található Dobogókő jurta szállásai közül a Kincs Szállás is, ahol két hőszigetelt, hangulatos jurtákban tudnak elszállásolni maximum 3-3 főt. Garantált a természet közeli kikapcsolódás, mert tilos az alkoholfogyasztás és a hangoskodás, ide olyanok jönnek, akik elmélyülni és pihenni szeretnének.

Hagyományos apartman is rendelkezésre áll, így nagyobb családok részére is alkalmas a szállás. Kültéri sütögető, játszótér és elmaradhatatlan dézsafürdő tartozik a Kincs szállás szolgáltatásai közé. Ha legközelebb Dobogókőn járunk, biztosan meglátogatjuk ezt a varázslatos helyet!

Related Posts