Az SAP Implementation Services segítséget jelenthet a cégeknek

Használja ki a teljes körű kulcsrakész szolgáltatásokat az SAP S/4HANA telepítésének egyszerűsítéséhez és felgyorsításához az SAP szolgáltatásaival, mint elsődleges partnere és projektvezetője.

Alkalmazzon szisztematikus megközelítést, hogy felgyorsítsa az ügyfél- vagy partnervezérelt megvalósítást a helyszínen, a felhőben vagy hibrid megközelítéssel, kisebb kockázattal és alacsonyabb költségekkel. Váltsa gyorsabban az adatokat profitra, ha üzleti alkalmazásait és folyamatait táplálja a digitális gazdaság számára nélkülözhetetlen adatokkal. Rugalmas, értékvezérelt szakértelem segítségével készítsen ütemtervet, hajtson végre migrációt, és biztonságosan kezelje hibrid vagy felhő infrastruktúráját.

Indítsa el SAP-megoldásait, és növelje a megtérülést az iparági szakértőkkel, tanácsadókkal és támogató mérnökökkel való együttműködés révén, hogy útmutatást, előíró bevált gyakorlatokat és szakértelmet kaphasson – függetlenül attól, hogy merre jár. Az SAP Implementation Services tehát valós segítséget kínál a vállalatoknak.

Related Posts