A szabadban tanulni is öröm

Dobogókő Pest megye és Komárom-Esztergom megye határán helyezkedik el. 700 méteres tengerszint feletti magassága révén csúcsáról csodás panoráma nyílik a Dunakanyarra és a közelben fekvő számtalan dombra, völgyre, sziklára. Kirándulók, kikapcsolódni vágyók és spirituális úton lévők kedvelt úticélja.

 A környék magasztos jellege és különleges atmoszférája volt az, ami magával ragadta a Kincs Apartman és Jurtaszállás megálmodóit. Ebben a varázslatos erdei környezetben egy olyan szállást alakítottak ki, ahol egyaránt jól érzi magát minden ide látogató.

A tanulni vágyóknak ideális szállás csoportos képzéshez. Képzeljük csak el, mennyivel kreatívabb és hangulatosabb egy sivár tanterem helyett a természetben tanulni. Egy kis környezetváltozás és a szabadban töltött órák minden résztvevő számára előnyösek. A kinti sütödék, fűthető kültéri dézsa és a belső parkoló mind a vendégek kényelmét szolgálja. Az apartman épületben található 16 személyes nappali-étkező évszaktól függetlenül, akár rosszabb idő esetén is rendelkezésre áll.

Related Posts