Amikor nem csak a diploma számít

Nem mindenki rendelkezik magas iskolai végzettséggel. A téves közvélekedés szerint pedig ez egyet jelent a lehetőségek hiányával és a nélkülözéssel. Ez természetesen koránt sincs így. Mai világunkban pont, hogy kezd átfordulni a mérleg nyelve. Diplomás munkavállalókból Dunát lehet rekeszteni, szakmunkásokat vagy képesítés nélküli munkaerőt pedig alig találnak a cégek. Ezen felül a bérezés kérdése is összetett, hiszen a munkaadók számtalan esetben diplomás fizetéssel csábítják magukhoz a dolgozókat.

A Jobtain Kft. korán felismerte a kétkezi, kékgalléros munkavállalók erőteljes hiányát a munkaerőpiacon. Ennek megfelelően indulásuk óta céljuk az alacsonyabb képzettséggel rendelkező munkavállalók elhelyezkedésének elősegítése. Érdemes tudni tehát, hogy a Jobtain által kínált állások szakképzettség nélkül vagy végzettség hiányában is betölthetők.

Országszerte számos irodájukban lehet személyesen is ügyet intézni, de informatív és részletes weboldalukon is minden elolvasható. Az álláskeresőknek szóló menüpont alatt szellemi és fizikai pozíciók százát találhatjuk.

Related Posts