A legjobb lovas olvasnivalók kiskamaszok részére

A kamaszok legendás kiszámíthatatlansága és bonyolult érzelmi élete sok szülőt nehéz helyzetbe hoz. A kifejezetten ennek a korosztálynak íródott könyvekben viszont saját magukra ismerhetnek és az őket foglalkoztató problémák és kérdések is rendre felmerülnek. A könyvek nem utolsó sorban ideális eszközök az olvasás megtanulására és megszerettetésére.

A Scolar Kiadónál megjelent Gina Mayer könyvek elsősorban a kisiskolás és kiskamasz lányok kedvencei. A Lósuttogó akadémia sorozat eddig megjelent 8 kötete gyönyörű tájakon játszódó fordulatos, empátiával és humorral átszőtt történetekről szól. A 9 éves kor feletti gyerekek megismerkedhetnek a lovassportok és a lótartás szépségeivel és nehézségeivel, miközben a zene, a barátság és a váratlan új helyzetek is középpontba kerülnek.

A szerző legújabb, Lósuttogó Suli sorozata a kisebb, 7 éves korú gyerekeknek szól. A szép tájak és az izgalmas titkok ugyan úgy megjelennek. Emellett a lovak testbeszéde és a lovakkal kialakított különleges kapcsolat is középpontba kerül.

Related Posts