Új tervek karrier szempontból

Most, hogy a legtöbb cégnél túl vagyunk a tavalyi teljesítmény értékelésén, és értesülünk a várható fizetésbeli változásokról, érdemes egy kicsit tovább tervezni, merre is szeretnénk tovább építkezni a munkában. A legkézenfekvőbb előrelépés, ha valamilyen számítástechnikai készséget fejlesztünk, ilyen egy új szoftver elsajátítása, ami hasznos a jelenlegi vagy a vágyott munkakörünkhöz. Ezügyben konzultáljunk a főnökünkkel, milyen lehetőségek vannak a cégnél.

További lehetőség, hogy valamilyen szakmai képzésen veszünk részt, tovább bővítve a tudásunk. Ilyen szakképzések elérhetőek számos HR szolgáltatónál, illetve adott esetben a nagyobb munkaadóknál belső képzés keretében is. Bizonyos szakmai készségek tekintetében ragyogó online képzések vannak nemzetközi szolgáltatóknál, ezek még jobban is mutatnak az önéletrajzunkban.

Ezen felül mindig előnyünkre válik, ha tovább fejlesztjük eddigi idegen nyelvtudásunkat, vagy elkezdünk egy új nyelv megismerésébe. Számos online kurzus is elérhető, de ha jobban teljesítünk élő kurzusokon, akkor érdemes a lakhelyünkhöz közeli szolgáltató ajánlatából választani.

Related Posts