Cégünk jövőjét a munkatársak képzettsége is meghatározza

Ma már nem érhet véget a tanulás egy szakképesítés vagy egy diploma megszerzésével. Olyan gyorsan változik a világ, hogy mindenképpen szükséges folyamatosan fejleszteni magunkat. Új képességekre, készségekre, kompetenciákra kell szert tennünk, hogy megőrizzük versenyképességünket. A munkatársak képzettsége pedig az őket foglalkoztató vállalkozások sikerét is meghatározza.

Ezért minden szervezet elemi érdeke a munkatársak képzése. A Learning Innovation engedéllyel rendelkező képző szervezet, amely széles körű tapasztalattal rendelkezik a képzések területén, hiszen több, mint 20 éve van a piacon és főbb tevékenységei közé tartozik a felnőttképzés, szervezet– és vezetőfejlesztés.

Érdemes tudni, hogy a szervezet IFKA minősítéssel is rendelkezik, így biztosak lehetünk abban, hogy megbízható vállalkozás, amely megfelelő szakmai színvonalat tud kínálni a megrendelőik számára. AZ IFKA az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódjaként aktívan részt vesz a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közéletben, és sokrétű tevékenységével segíti a hazai vállalkozások fejlődését.

Related Posts