Egy kis ékkő a Pilisben

Aki különleges tábor helyszínt keres Budapest közelében, annak ajánlom a Dobogókőn található Kincsszállás felfedezését. A természet közelsége kézzelfogható itt a Pilis tetején, a Föld szívcsakrájának közelében. Található itt egy apartmanház és két jurta sátor, melyben 3 -3 felnőtt számára nyújtanak kényelmes, kuckós szállást. Megfelelő helyszín bármiféle kisebb létszámú rendezvényre, úgy mint csapatépítő tábor, iskolai kirándulás helyszín, életmód tábor vagy kézműves tábor.

A hely különlegessége még, hogy dézsás szállás: különleges parajdi sós vízben fürödhetünk a szabad ég alatt, amit igazi tűzzel melegítenek fel. Ez igazán jól tud esni, ha egy aktív napot töltöttünk el a közeli túraútvonalak bejárásával. Túrázhatunk itt a kéktúra útvonalán is, de vannak rövid, családosoknak megfelelő kisebb körtúrák is.

Ha pedig megéhezne az utazó, a közelben található egy különleges étterem, a Zsindelyes vendéglő. Egyedi hangulatát annak köszönheti, hogy Makovecz Imre tervezte az épületet, és belül egy gyönyörű nyitott kandalló szolgáltatja a hangulatos meleget.

Related Posts