Egyre több embert érint a kiégés

Csökkenő motiváció, kedvetlenség, csökkenő teljesítmény a munkahelyen. Egy rázós, stresszes, megterhelő időszak után sokak életében előfordulhat, hogy szembe kell nézni a kiégés, angolul burn out tüneteivel. Ez az állapot meglehetősen kellemetlen és a munkateljesítmény csökkenésével jár. A kiégéssel küzdő személyre a nyomott lelkiállapot jellemző, amelyben a korábban lendülettel végzett munka sem okoz többé örömet.

A tünetek megoldásában érdemes kiégés pszichológus segítségét igénybe venni, aki segíthet nekünk abban, hogy újra megtaláljuk a munka és az életünk örömeit. A tünetek akár súlyosbodhatnak is, illetve betegséget is előidézhetnek, ezért semmi esetre sem szabad halogatni, hogy szakemberhez forduljunk.

A kiégés hátterében sokféle ok húzódhat meg, és egy profi pszichológussal képesek lehetünk megoldást találni a problémánkra. Mivel a mai világban sokan kifejezetten stresszes, bizonytalan életet élnek, sok ember veszi észre magán a kiégés tüneteit, vagyis nem kell egy rendkívüli dologra gondolnunk, amit ne lehetne szakszerű segítséggel kezelni, megoldani.

Related Posts