Melyik projektbe vágjunk bele a sok közül?

Egy új projekt elindítása egyáltalán nem könnyű feladat, mert számos buktatót, nem várt kihívást tartogat főleg azok számára, akik kevésbé jártasak ezen a területen.

Önmagában már az is fejtörést okozhat, hogy a sokféle fejlesztési ötlet közül melyiket is kezdjük el megvalósítani. Az ötletek, elképzelések rangsorolását a projekt generálás folyamatával célszerű kezdeni. Ez a folyamat éppen azt a célt szolgálja, hogy kielemezze és minősítse az egyes projekt-ötleteket annak érdekében, hogy beazonosításra kerüljön, melyik projekt megvalósítása élvezzen elsőbbséget, amit a legkevésbé érdemes halogatni és amely a leginkább releváns, és a leginkább hozzájárul a szervezet hosszú távú céljainak megvalósulásához.

A Learning Innovation felkészült munkatársai segítenek a projekt generálás folyamatában, amellyel a szervezet sikeresen tudja azonosítani azt a projektet, amelyet érdemes részletesebben is kidolgozni. Így képesek leszünk meghatározni, hogy melyik projektbe is vágjunk bele, hiszen mindig van jó néhány lehetőség, amelyek közül dönteni kell.

Related Posts