Ha új ablak vagy ajtó kell

Sokszor előfordul, hogy olyan helyen járok, ahol fából készült nyílászárók találhatóak a házban, pl. beltéri ajtók, külső ablakok. Ezek általában nyikorgós hanggal, nehezen záródnak, van úgy, hogy annyira megdagadnak, hogy be sem lehet csukni őket. Elég kellemetlen az ilyen, meg is szoktam lepődni, hogy miért nem cseréltetik ki modernebb, műanyag nyílászáróra a tulajdonosok. Azokból is lehet kapni már mindenféle színben, fa erezettel laminált változatban esztétikus tokokat, nem kell csak a fehér műanyag ablakokban gondolkodni. 

Ráadásul a fa ablak árak már olyan magasak, hogy új építésű lakásba nem is éri meg szerintem. Majdnem kétszer annyiba kerülnek, mint a műanyagból készült társaik. Ráadásul a hőszigetelő képességük is gyengébb, mint a modern műanyag kivitelnek. Ha szakértőre bízza az ember a beszerelést, nem is éri olyan meglepetés, hogy idővel kilazulnak, cúgossá válnak az ablakok.

A Te Ablakod csapata országszerte vállal ablak cserét, beszerelést, és számos referenciájuk engem is meggyőzött, hogy őket válasszam.

Related Posts