Vissza a természethez

Budapestről könnyen elérhető, kedvelt kirándulóhely Dobogókő a Pilis hegységben. Ha egy hétvégére, vagy hosszabb időre tervezünk oda látogatni, lehetőségünk van Dobogókő szállás ajánlatai közül választani, és kellemes meglepetésben lehet részünk. Megtalálható itt panzió, vendégház és még jurta szállás is, mind 8-asnál magasabb értékelést kapott a szállásközvetítő oldalakon.

A jurtaszállás esetén hőszigetelt, fűthető jurtában aludhatunk, melyek meditatív közegben kínálnak elmélyülést néhány főre. Az elvonulásra, lelki feltöltődésre vágyóknak minden adott itt gyönyörű erdős környezet, fatüzelésű dézsa kültéri fürdőzésre, csendes környezet. Erről tanúskodnak a visszajelzések is: „Rugalmas házigazda, szépen kialakított apartman, remekül felszerelt közös konyha és gyönyörű fürdőszoba. A szomszédos panzió éttermében 20% kedvezmény a szállás lakóinak.”

„Az ingatlan nagyon tiszta, gyönyörű és tökéletes a pihenésre. Jó elhelyezkedésű is. A sós dézsa fürdő kipróbálását is javaslom az extra kikapcsolódáshoz.”

Related Posts