Hasznos tudnivalók álláskeresőknek a Jobtain blog oldalán!

A Jobtain nagyvállalatok számára kínál munkaerő kölcsönzési szolgáltatást, ezzel leveszi a terhet több hazai nagyfoglalkoztató válláról is. Ezek a cégek ugyanis esetenként akár több száz munkavállalót szeretnének felvenni egyidőben, a Jobtain pedig a teljes toborzási és kiválasztási folyamatot képes gördülékenyen és hatékonyan végigvinni. 

Az álláslehetőségek közvetítésén kívül a Jobtain hasznos információkkal is ellátja a dolgozni vágyókat. Blog oldalukon olyan gyakran felmerülő kérdésekre is választ kaphatunk, hogyan történik a nettó bér kiszámítása, vagy milyen szabályai vannak a táppénznek, vagy éppen arra is rávilágít, miért fontos a jól megírt motivációs levél. 

A Jobtain az egyik legnagyobb hazai munkaerő kölcsönző cég, amely 12 irodával rendelkezik, és Magyarország mellett Kárpátalján és Erdélyben is toboroz munkaerőt. Nagyon egyszerű a regisztrációs folyamat, hiszen csak néhány adat megadására van szükség ahhoz, hogy bekerüljünk a munkát keresők adatbázisába, a cég pedig kiértesít, ha felbukkan egy számunkra megfelelőnek vélt állásajánlat.

Related Posts