Péterfy Boritól tudhatjuk meg a siker titkát

Péterfy Bori elmeséli, hogyan helyezte el életének drámáit a színészlélek raktárában, jó lesz az még valamire megfontolásokból.

Természtesen van egy csomó olyan dolog is, amire egyáltalán nem érdemes számítanunk. Nem kap itt senki ételrecepteket, életmódtanácsokat és lapos igazságokat a kilencvenes évek Libellájának nagy túlélőjétől. A Borikönyv – Jelenetek Péterfy Bori életéből sokkal izgalmasabb mű, ahol a költészet színpadáról stage divingol a főhős a valóságba és vissza a színpadra.

Azoknak ajánlott a Péterfy Bori könyv, akik rajonganak az énekesnő, illetve színésznő munkájáért vagy éppen stílusáért, illetve azoknak, akik szeretnék jobban megismerni őt. Megtudni, hogy honnan jött, milyen céljai vannak, mi volt rá hatással, és még mit szeretne elérni az élete során. Megismerjük a frontnő művészi fészekben töltött gyermekkorát (rájövünk, hogy művészcsaládban is válhat valakiből művész), héjanászait az avaron (váltott héjákkal, változó avaron), a családalapítás örömeit, kendőzetlen nehézségeit.

Related Posts