Hová utazzunk nyáron?

Közeledik a nyár, érdemes lassan kiválasztani, hogy melyek azok az úti célok, amiket mindenképpen szeretnénk meglátogatni a legmelegebb hónapok során. Érdemes a külföldi városok mellett olyan hazai célokat is választani, ahol még nem jártunk.

És hogy honnan tudhatjuk, hogy mit érdemes felkeresni? Bakancslista Magyarország című könyv egészen pontosan 777 lenyűgöző hazai kaland és úti célt mutat be, ahová érdemes lehet családdal vagy párban, de akár egyedül is ellátogatni. A csodás képek százával illusztrált kötet fejezetei a szokásos, tájegységenkénti tagolás helyett különféle „kalandokat” kínálnak. Így mindenki megtalálhatja a számítását: aki elvonulásra vágyik, vagy vérpezsdítő szórakozásban szeretne részt venni, aki kulturális programokat, történelmi nevezetességeket keres, aki a gasztronómia szerelmese, sőt akár az is, aki egy hagyomány nyomába szegődne.

A kötetet bőséges képanyag teszi lenyűgözővé, a könnyebb használhatóság kedvéért pedig a tárgymutató segítségével hamar megtalálhatjuk és egy csokorba gyűjthetjük az egymáshoz közeli látványosságokat.

Related Posts