Mi az a projekt generálás?

A projektgenerálás a stratégiai tervezéshez kapcsolódik, ugyanis a stratégiai tervezés eredményeképpen kialakulnak konkrét projekt-tervek, amelyek közül ki kell választani azt, amelynek megvalósítása a legrelevánsabb. Több szempontot kell mérlegelni, hogy kiválasszuk, melyek projekttel érdemes kezdeni. Ezeket a szempontokat összegyűjtjük, elemezzük, kiértékeljük: összességében ez a folyamat projektgenerálás folyamata, melynek eredményeképpen a tervekből projekt formálódik.

A projektgenerálás tehát a stratégiai tervezésből adódik, és összetettsége miatt sok vállalat számára jelent az ebben való tanácsadás értékes szolgáltatást, amelyet a Learning Innovation felkészült szakmai csapata vállal. Ez a cég ugyanis évtizedes tapasztalattal rendelkezik, hiszen már több, mint 20 éve jelen van a hazai üzleti szektorban.

Tevékenységi körébe tartozik a pályázatírás, a projekt menedzsment, a különböző képzések és az üzleti tanácsadás is, vagyis egy sok területet lefedő, komplex szolgáltató vállalkozás.

Related Posts