Itt találod a legjobb kékgalléros állásokat!

A munkaerőpiac állandó, dinamikus változásban van. A gazdasági hatások miatt vagy akár az évszakok változásával is hol több, hol kevesebb a lehetőség, ezt mindenki tudja. Jelenleg viszont általánosságban is elmondható, hogy egyes szektorokban magas a fluktuáció és a munkaerőhiány, így szerencsés helyzetben van az, aki most keres kékgalléros munkát.

A Jobtain Kft. 2004 óta köti össze a munkaerőhiánnyal küzdő cégeket a dolgozni vágyókkal. Az elsősorban (de nem kizárólag) kékgalléros pozíciókat kínáló munkaerőkölcsönző- és közvetítő cég Magyarország Top50 legsikeresebb vállalata közé tartozik.

Tevékenységük sikere nagyrész a megbízható és hiteles tájékoztatásban, illetve a hatályos jogszabályoknak megfelelő törvényes működésnek köszönhető. Partnereik részére- legyenek azok multinacionális óriásvállalatok vagy hétköznapi munkakeresők- magától értetődő cél az egyéni igények proaktív és hatékony megoldása. Folyton frissülő kínálatukban számtalan szakmai képzettség vagy annak hiányában is betölthető betanított, fizikai gyári munka található.

Related Posts