Jobtain, a magyar munkaerő-kölcsönző vállalkozás

A Jobtain 100%-ban magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő vállalkozás, amely 20 éve végzi sikeresen tevékenységét. A cég főtevékenysége a munkaerő-kölcsönzés, irodái pedig Magyarországon, Kárpátalján és Erdélyben várják a dolgozni vágyó munkavállalókat és a munkaerőt kereső cégeket. A Jobtain partnerei olyan vállalatok, amelyek törvényesen bejelentett munkahelyet biztosítanak alapfokú, középfokú és szakmai végzettséggel rendelkező munkavállalók számára, akár tapasztalat nélkül is. 

Ha olyan munka iránt érdeklődsz, amelyet stabil, tőkeerős világcégnél lehet végezni, akkor jó eséllyel megtalálod a Jobtain segítségével. Jelenleg is több ezren dolgoznak a Jobtain szárnyai alatt különböző nagyvállalatoknál. A cég tevékenységének köszönhetően több ezer munkavállaló talált már állást különböző vállalatoknál. 

A Jobtain hasznos tippekkel segíti a munkakeresést, amelyek megkönnyíthetik a sikeres álláspályázatot. Az emberséges hozzáállás és empátia náluk alapérték, ez pedig megkülönbözteti őket a hasonló szolgáltatást végző cégektől.

Related Posts