Juttatások, amiket használj ki!

A munkavállalók számára számos juttatás létezik, amelyeket érdemes megismerni és kihasználni. Ezek a különféle juttatások olyan előnyöket és lehetőségeket nyújtanak, amelyek hozzájárulnak a munkavállalók elégedettségéhez és jólétéhez. 

A cafeteria-juttatások rugalmasságot biztosítanak a munkavállalók számára a juttatások kiválasztásában. Ezek lehetnek például étkezési utalványok, SZÉP-kártya vagy egészségpénztári hozzájárulás. A cafeteria-juttatások adómentesek lehetnek bizonyos keretek között, ami további anyagi előnyt jelenthet.

A béren kívüli juttatások olyan előnyöket nyújtanak, amelyek nem szerepelnek a munkavállaló havi fizetésében. Ezek közé tartozhatnak a szolgálati lakás, gépjármű használati lehetőség, mobilitási támogatás vagy céges telefon. Az ilyen juttatások a munkavállalók számára többletértéket jelenthetnek és motiváló hatással lehetnek.

A betegszabadság és a táppénz olyan juttatások, amelyek lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy fizetett pihenőidőt vegyenek igénybe betegség vagy sérülés esetén. A betegszabadság a munkáltató által fizetett időszak, míg a táppénz egészségbiztosítási ellátás, amelyet az egészségbiztosítási szerv folyósít. Ezek a juttatások hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és a munkavállalók anyagi biztonságához.

Related Posts