Magyarország TOP képző intézményei

A különféle szakmai képzésekre évről évre egyre nagyobb igény mutatkozik, hiszen sokan szeretnének szakmát váltani, mert úgy érzik, a jelenlegi karrierjükben megrekedtek, vagy éppen csak valami újat szeretnének megtanulni, új területen szeretnék kipróbálni magukat.

A sokféle képzés között nem mindig könnyű megtalálni az igazán megfelelőt, amivel biztosan elégedettek leszünk. A Learning Innovation kínálatában többféle képzés is szerepel, amelyet egytől egyig magas szakmai színvonalon nyújtanak az érdeklődőknek. A szervezet egy olyan engedéllyel rendelkező képző intézmény, amely rendelkezik az IFKA minősítésével is. Az IFKA az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, a hazai gazdasági közélet aktív és elismert szereplője. Az IFKA minősítése egyfajta garancia a cégek által nyújtott magas szakmai színvonalra.  

A Learning Innovation 22 éve működik elsősorban humán területen, mint például a felnőttképzés, de szervezetfejlesztéssel, tanácsadással, pályázatírással is foglalkoznak, így sokféle területet lefednek, ami egy vállalkozás számára hasznos lehet.

Related Posts