Milyen esetekben érdemes pszichológus segítségét kérni?

Mit tehetünk, ha folyton szorongást érzünk? Ha hiába próbáljuk, nem tudjuk csökkenteni a nyomást és a feszültséget? Hogyan javíthatunk az életminőségünkön? Közel sem elég rendszeresen orvoshoz és szűrésekre járni, hiszen nagyon fontos az is, hogy rendben legyen a mentális egészségünk, emellett pedig a lelki épségünk.

Bajnai Nóra Katalin, második kerületi pszichológus, coach, sport szakpszichológus éppen abban segíthet, hogy életünk kiegyensúlyozottabbá és stresszmentesebbé váljon. Pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szerezte meg 2013-ban. Az egyetem eleje óta tudatosan készült a pszichológus szakmára. Sok időt és energiát fektetett abba, hogy az elméleti tanulmányok és a kutatómunka mellett releváns, gyakorlati szakmai tapasztalatot szerezzen klinikai, ill. gyermekvédelmi területeken is.

Munkájával párhuzamosan 2013-tól szakpszichológus képzésben vett részt, és 2015 nyarán sportszakpszichológus diplomát szerezett.  A képzés elejétől, 2013-tól foglalkozik gyermek és felnőtt élsportolók és amatőr sportolók pszichés – mentális „vezetésével”, segítésével.

Related Posts