Munkaerő toborzás és szűrés esetén sok időt emészthet fel a megfelelő toborzási csatornák kiválasztása, a hirdetések szakszerű és hatékony megfogalmazása, majd pedig a jelentkezések szűrése, megválaszolása. Még csak ezt követően kezdődhet a tényleges kiválasztás, ha ugyanis megvan a néhány alkalmasnak tűnő jelölt, velük további profilozási lépések szükségesek, majd következhet az alkalmazáshoz kapcsolódó adminisztráció is.

Ezek a feladatok sok terhet jelenthetnek az elfoglalt vezetők számára, amit azonban könnyedén levehet vállukról egy szakértő HR szolgáltató. Nemcsak a fenti feladatokat tudja ellátni, de komplex HR megoldások is a szolgáltatás részei. Kidolgozott csatornák állnak rendelkezésre a toborzásra és reklámra, melyek segítségével tágabb körben tudnak munkaerőt vadászni, így nagyobb eséllyel lesz meg az ideális jelölt a munkára.

A kiválasztásnál előszűrésen mennek át a jelöltek, akik már egy kész soft-skill profillal kerülnek az adatbázisba, ez pedig nagy előny a gyorsabb toborzásnál. Az idő itt is pénz, érdemes együtt dolgozni egy HR szolgáltatóval!

Related Posts