Szakértő segítség a gyerekneveléshez

A gyereknevelés nem egy könnyű műfaj. A kicsik agya és gondolkodása teljesen eltér a felnőttekétől, ami sok helyzetben okozhat nehéz szituációkat. Azok, akik nagy családban, sok testvér mellett nőttek fel, avagy több gyerekük van, rendelkeznek előtapasztalatokkal. Ám még ilyenkor is előállhatnak olyan gondok, amiket szülőként egyedül nem biztos, hogy meg tudunk oldani.

A családban és a szűkebb környezetben bekövetkező változások vannak a legnagyobb hatással a gyerekekre. Például egy válás vagy egy kistestvér érkezése alapjaiban alakítja át a mindennapokat és még felnőttként is nagy rugalmasságot igényel. Ilyenkor nem árt és semmiképpen sem szényen nevelési tanácsadó szakértő segítségét kérni.

Bajnai Nóra, budapesti pszichológus szakember pályája kezdetétől fogva nagy hangsúlyt fektet a gyermekek jóllétére. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a gyermekpszichológia területén. Tanácsadásain többek között nevelési, tanulási és beilleszkedési tanácsadásokon várja a hozzá forduló szülőket.

Related Posts