Tippek gyermeknapra

Hamarosan közeledik a gyermeknap, melyet május utolsó hétvégéjén tartanak. Ez idén május 28.-ára esik, így már érdemes tervezgetni a programokat, meglepetéseket a gyerekek számára.

A legkisebbeknek még kevésbé jöhet szóba komoly program, nekik inkább egy aranyos könyvet ajánlunk, aminek segítségével apa vagy anya ölében ülve, játszva fedezhetik fel a világot. Ilyen lehet az Első kukucs könyvem sorozat a Scolar kiadótól, amivel a picik 9 hónapos kortól megismerhetik a színeket, hétköznapi tárgyakat és a lapozgatás által a kézügyességet is fejleszthetik. Óvodások számára legjobb program egy szabadtéri játszóház, vidámpark meglátogatása, őket legjobban a mozgásos játék lehetőségek kötik le. Jöhet az ugrálóvár, a kisebbeknek megfelelő hullámvasút és a horgász játék.

Nagyobb fiú gyerekeket jellemzően a lövöldözős játékok jobban lekötik, nekik találták ki a szivacslabdás puskákat, vagy éppen a paintball, lasertag játékokat a vidámparkban. Könyvek közül nekik készültek az 1000 Veszély sorozat kalandos kötetei. Lányoknak alkalmasabb az ugrálóvár és a dodzsem. Ha olvasni jobban szeretnek, nekik telitalálat a Lósuttogó Suli sorozat a Scolar-nál.

Related Posts