A Bach-virágcseppek sokoldalú felhasználása

A Bach-virágcseppek sokféle tünet kezelésében lehetnek hasznunkra, például nyugtalanság, idegrendszeri problémák esetén is. Most olyan időket élünk, amikor nem könnyű megőrizni lelki egyensúlyunkat, ezért ilyenkor minden támogatás jól jön, a Bach-virágcseppek pedig kíméletesen, gyengéden támogatják szervezetünket.

A nyugalmunk megőrzéséhez, lelki egyensúlyunk helyrebillentéséhez a Napvirág, cseresznyeszilva és a Bohócvirág esszenciát használhatjuk. A napvirág akkor segíthet, ha hajlamos vagy pánikba esni, rendkívüli állapotban hirtelen tör rád a félelem. A Bohócvirág bátortalan, tétova, óvatos embereknek segíthet, illetve azoknak, akik nem beszélnek az aggodalmaikról és akiknek mindig van valami az életükben, amiért szoronganak.  A cseresznyeszilvát akkor érdemes szedni, ha félsz beszélni az érzelmeidről vagy jellemzőek rád a hirtelen dühkitörések.

A Bach-virágcseppeknek a felsorolt tagjai tehát a nyugtalanság, aggodalmaskodó érzelmi állapot ellenszerei lehetnek. Mivel ma már szinte mindenkinek van valami az életében, amiért aggódhat, hasznos segítőtársaink lehetnek ezek a virágesszenciák a mindennapokban.

Related Posts