Kiváló szakmai színvonalú képzések

A Learning Innovation engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmény. A Felnőttképző Szövetség tagjaként elkötelezett a kiváló szakmai színvonal mellett, így biztosak lehetünk benne, hogy a vállalkozás képzéseiben nem fogunk csalódni.

A Felnőttképző Szövetség 1994-ben alakult, és mára több, mint 160 taggal rendelkezik. Ezek kivétel nélkül minőség központú, kiváló szakmai színvonalat előtérbe helyező intézmények, és ez alól nem kivétel a Learning Innovation sem. A szakmai felkészültséget bizonyítja az is, hogy a szervezet több, mint 20 éve alakult meg, és azóta is sikeres szereplő a hazai képzési piacon. Fő tevékenysége, a felnőttképzés mellett a cég munkatársai projekt menedzsment, tanácsadás, pályázatírás területén is magas szakmai kompetenciákkal rendelkeznek.

A képzések között sokféle szakmai képzést találunk, melyek között nagy népszerűségnek örvendenek az IT képzések. Ez nem is csoda, hiszen az IT szakemberek kiemelkedő fizetésre számíthatnak a munkaerőpiacon, és jelentős hiány is van ezekből a szakemberekből. Ezért a képzés résztvevői magabiztosan indulhatnak el a képzés elvégzése után állást keresni.

Related Posts